Rezervácia
  • Taliansky gastro víkend | zrušený

Taliansky gastro víkend | zrušený

Taliansky víkend nateraz rušíme, môžete sa naňho tešiť v roku 2021. Taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko. Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.

Podrobnosti o plánovanej akcii zatiaľ pripravujeme.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste aktualizáciu nezmeškali.


DEGUSTAČNÉ MENU 2019:

PREDJEDLO:

  • Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom

POLIEVKA:

  • Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové kvapky

CESTOVINA:

  • Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky, espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach

HLAVNÉ JEDLO:

  • Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia

DEZERT:

  • Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého ibišteka

Videoprezentácia hotela