Rezervácia
  • Taliansky gastro víkend | 24.-26.9.2021

Taliansky gastro víkend | 24.-26.9.2021

V roku 2021 pokračujeme v gurmánskych víkendoch! Ako prvý nás navštívi taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko. Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a práve tento región nám priblíži počas večera, ktorý nazval „Serata di cucica maremmana con il cuoco toscano Luca Nucciarelli“ - "Večer varenia s toskánskym šéfkuchárom Luca Nucciarellim"

OCHUTNÁVKY PRED VEČEROU:

CENA samostatnej ochutnávky 10€/osoba

  • Rolky z bresaola plnené rukolou a citrusovým mascarpone, kuriatka, kapary z púpavy a omáčka s kozím syrom
  • Prosciutto crudo, figy s gorgonzolovou pralinou obalenou v lesných orechoch a chips z tapioky
  • Studený chobotnicový šalát

  • DEGUSTAČNÉ MENU:

    CENA samostatnej večere 45€/osoba

    PREDJEDLO:

    • Tortička z artičokov, parmezánová textúra a prosciutto crudo podávané s mandľovou omáčkou

    POLIEVKA:

    • Feniklový krém "more a hory" s chipsom z prosciutta cruda a grilované krevety

    CESTOVINA:

    • Domáce ravioli plnené žihľavou a ricottou, podávané s omáčkou z orechov a borovicovým olejom

    HLAVNÉ JEDLO:

    • Čierna treska jemne marinovaná so zázvorom, kelová rolka, zemiakové krokety a jemná šípková omáčka

    DEZERT:

    • Lavanduľovo čučoriedkový cheesecake

    Pobytový balík

    Videoprezentácia hotela