• Taliansky gastro víkend | 24.-26. máj 2019

Taliansky gastro víkend | 24.-26. máj 2019

Talianský šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko. Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.

OCHUTNÁVKY:

CENA 10€/osoba

  • Domáci chlieb s caprese šalátom
  • Vyprážané kalamáre, majonéza s medvedím cesnakom
  • Chips z prosciuta crudo s cibuľovým chutney, kozí syr a smrekový olej
  • Grilovaná polenta s parmezánovou espumou

DEGUSTAČNÉ MENU:

CENA 45€/osoba

PREDJEDLO:

  • Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom

POLIEVKA:

  • Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové kvapky

CESTOVINA:

  • Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky, espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach

HLAVNÉ JEDLO:

  • Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia

DEZERT:

  • Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého ibišteka

Viac informácii o pripravovanej ponuke pre rok 2019 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste novú ponuku nezmeškali.