• Taliansky gastro víkend | 24.-26. máj 2019

Taliansky gastro víkend | 24.-26. máj 2019

Talianský šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko. Dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku.

Talianský gastro víkend v roku 2019 momentálne pripravujeme.

Viac informácii o pripravovanej ponuke pre rok 2019 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste novú ponuku nezmeškali.


Minuloročné menu:

Predjedlo:

Fermentované kačacie prsia v gorgonzolovej omáčke, melón marinovaný vo vanilke


Polievka:

Cibuľovy krém s karamelizovanou hruškou, pena z husacej pečene


Pasta:

Domáce čierne lasagne s plodmi mora, divoká brokolica so zázvorom


Hlavné jedlo:

Chrbát z králika, jablkový mousse, mini zeleninky a fenikel


Dezert:

Domáce Tiramisu macarons s anglickým krémom

Videoprezentácia hotela