Rezervácia

Francúzsky gastro víkend | 22.-24.10.2021

Pri príležitosti piateho výročia otvorenia hotela a zároveň spolupráce s francúzskou spoločnosťou L’Occitane, sa mal minulý rok v hoteli po prvý krát uskutočniť „Francúzsky gastro víkend“. Náhradný termín sme našli v roku 2021 a srdečne vás pozývame cez víkend 22.-24.10.2021.

Jednotlivé pokrmy pripraví a odprezentuje šéfkuchár Pavol Pavlík, ktorý má za sebou už bohatú kuchársku minulosť. Z rodného Slovenska po skúsenostiach v najprestížnejších reštauráciách tatranských hotelov sa vydal do Prahy. Vyskúšal podniky ako Flambeé, hotel Boscolo, reštaurácia Alchymist, Le Patio a 9 rokov pôsobil v slávnom Le terroir. Pre Bistrot 104 získal ocenenie Bib Gourmand.

OCHUTNÁVKY PRED VEČEROU:

CENA samostatnej ochutnávky 10€/osoba

  • kaleráb, foie gras, lieskový orech, pažítka
  • vyprážaný brzlík, majonéza, cibuľa
  • makronka, paštéta, králik, brusnice

  • DEGUSTAČNÉ MENU:

    CENA samostatnej večere 45€/osoba

    1. chod:

    • Hrebenatka, paradajky, olivy Taggiasche, bryndza, cibuľa, vlašský orech, redkvička

    2. chod:

    • Konfitované kačacie stehno, zemiaky, červená kapusta, chren, slivky, demi glace

    3. chod:

    • Zubáč, kapusta, smotana, maslo, citrón, škvarky, ligurček

    4. chod:

    • Jelenie stehno, foie gras, gaštany, šípky, šampiňóny, slanina, čierna hľúzovka, cibuľa

    5. chod:

    • Tartaletka, marakuja, zmrzlina, kakao, orechy, karamel, figy

    PETIT FOUR:

  • makronka

  • Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.

    Videoprezentácia hotela