Rezervácia
  • Francúzsky gastro víkend | 15.-17.5.2020

Francúzsky gastro víkend | 15.-17.5.2020

Pri príležitosti piateho výročia otvorenia hotela a zároveň spolupráce s francúzskou spoločnosťou L’Occitane, sa tento rok v hoteli po prvý krát uskutoční „Francúzsky gastro víkend“.

Jednotlivé pokrmy pripraví a odprezentuje šéfkuchár Pavol Pavlík, ktorý má za sebou už bohatú kuchársku minulosť. Z rodného Slovenska po skúsenostiach v najprestížnejších reštauráciách tatranských hotelov sa vydal do Prahy. Vyskúšal podniky ako Flambeé, hotel Boscolo, reštaurácia Alchymist, Le Patio a 9 rokov pôsobil v slávnom Le terroir. Pre Bistrot 104 získal ocenenie Bib Gourmand.

Podrobnosti o plánovanej akcii zatiaľ pripravujeme.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste aktualizáciu nezmeškali.