Francúzsky gastro víkend | 22.-24.10.2021
Jednotlivé pokrmy pripraví a odprezentuje šéfkuchár Pavol Pavlík, ktorý má za sebou už bohatú kuchársku minulosť. Z rodného Slovenska po skúsenostiach v najprestížnejších reštauráciách tatranských hotelov sa vydal do Prahy. Vyskúšal podniky ako Flambeé, hotel Boscolo, reštaurácia Alchymist, Le Patio a 9 rokov pôsobil v slávnom Le terroir. Pre Bistrot 104 získal ocenenie Bib Gourmand.
OCHUTNÁVKY PRED VEČEROU:
CENA samostatnej ochutnávky 10€/osoba
DEGUSTAČNÉ MENU:
CENA samostatnej večere 45€/osoba
1. chod:
- Hrebenatka, paradajky, olivy Taggiasche, bryndza, cibuľa, vlašský orech, redkvička
2. chod:
- Konfitované kačacie stehno, zemiaky, červená kapusta, chren, slivky, demi glace
3. chod:
- Zubáč, kapusta, smotana, maslo, citrón, škvarky, ligurček
4. chod:
- Jelenie stehno, foie gras, gaštany, šípky, šampiňóny, slanina, čierna hľúzovka, cibuľa
5. chod:
- Tartaletka, marakuja, zmrzlina, kakao, orechy, karamel, figy