Ázijsky gastro víkend | 7.-9. apríl 2017
Vychutnajte si exotiku ďalekého východu všetkými zmyslami ....
Japonské SUSHI pripravené Vojtom Artzom, špeciálne degustačné menu pripravené indonézskym šéfkuchárom Yusufom Muhammadom.
Ázijský víkend – Špeciálne degustačné Menu v Sobotu 8.4.2017
Studené predjedlo
- "Restované" mušle sv. jakuba a krevety s osviežujúcim mango šalátom
preliate chilli limetkovo-koriandrovou zalievkou
Polievka
- Silný hovädzí vývar s ryžovými rezancami a vyprážanými „wonton“ - cestovinami
Teplé predjedlo
- Chrumkavé vyprážané kuracie tyčinky v chilli sladkej sójovej omáčke a nakladanej zelenine
Hlavné jedlo
- Hovädzia sviečková so silnou rendang kari omáčkou servírovaná s voňajúcou jazmínovou ryžou
a chrumkavou dusenou zeleninou
Dezert
- Kokosový-pandanový puding so sagu perlami, čerstvými malinami a vanilkovou zmrzlinou