• Ázijsky gastro víkend | 7.-9. apríl 2017

Ázijsky gastro víkend | 7.-9. apríl 2017

Vychutnajte si exotiku ďalekého východu všetkými zmyslami .... Japonské SUSHI pripravené Vojtom Artzom, špeciálne degustačné menu pripravené indonézskym šéfkuchárom Yusufom Muhammadom.

Ázijský víkend – Špeciálne degustačné Menu v Sobotu 8.4.2017

Studené predjedlo

  • "Restované" mušle sv. jakuba a krevety s osviežujúcim mango šalátom
    preliate chilli limetkovo-koriandrovou zalievkou

Polievka

  • Silný hovädzí vývar s ryžovými rezancami a vyprážanými „wonton“ - cestovinami

Teplé predjedlo

  • Chrumkavé vyprážané kuracie tyčinky v chilli sladkej sójovej omáčke a nakladanej zelenine

Hlavné jedlo

  • Hovädzia sviečková so silnou rendang kari omáčkou servírovaná s voňajúcou jazmínovou ryžou
    a chrumkavou dusenou zeleninou

Dezert

  • Kokosový-pandanový puding so sagu perlami, čerstvými malinami a vanilkovou zmrzlinou

Videoprezentácia hotela