Rezervácia

Valentínsky gastro víkend

Valentínsky večer v Tatrách so špeciálnou 7-chodovou degustačnou večerou.

Známy slovenský šéfkuchár Peter Ďurčo v spolupráci s novým šéfkuchárom hotela Lesná, Patrikom Stupňanom a jeho tímom, vám pripravia nezabudnuteľný valentínsky gurmánsky zážitok.


Špeciálne 7-chodové degustačné menu pre vás pripravujeme na sobotu večer.


CENA večere 65€/osoba zahŕňa:

Ochutnávka pred večerou

  • Miešané drinky
  • Roláda z tramerzína plnená tuniakovou nátierkou, kaviár, šampanské
  • Olivová tapenáda, údený losos
  • Vyprážaná foie gras v panco strúhanke, karfiolové pyré
  • Menu 12.2.2022:

    1. chod:

    • Špargľová pena, citrónové perly, cviklový prach

    2. chod:

    • Hrebenatky marinované vo vanilkovom oleji s múčenkou a mätová špongia

    3. chod:

    • Zelerový krém, sphera zo stopkového zeleru, smotana, jedlý kvet

    4. chod:

    • Ryba, feniklovo - šošovicovo – zázvorové ragú, paradajková koža a kôprový kaviár

    5. chod:

    • Sous vide teľacie karé, med-chilli kukuričná polenta, gaštanovo-kávové pyré, teľací demiglace a žĺtko

    6. chod:

    • Jahodová tortička v chilli čokoláde, suchý ľad, koriandrová omáčka

    7. chod:

    • Malinová zmrzlina v dusíku

    Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste aktualizáciu nezmeškali.

    Videoprezentácia hotela