Rezervácia

Toskánsky gastro víkend | 25.-27.3.2022

Navštívi nás taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko.

Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach.

Špeciálne 7-chodové degustačné menu pre vás pripravuje na sobotu večer a nazval ho "La Cucina delle colline toscane fino al mare - Kuchyňa Toskánska od kopcov až k moru".


CENA večere 70€/osoba zahŕňa:

OCHUTNÁVKY

  • Bruschetta s toskánskym ragú a domácim chlebom
  • Vyprážaná ryžová tortička
  • Vajíčka plnené parmezánovou penou, prosciutto a hľuzovka

DEGUSTAČNÉ MENU

1.CHOD:

  • "Vitello tonnato" - Teľacie karé so sladkokyslým šalátom, tuniakovým dresingom a kaviárom

2.CHOD:

  • Špargľový krém, mušle sv. Jakuba a strúhaný vaječný žĺtok

3.CHOD:

  • Pappardelle s ragú zo zajaca a kakaová sušienka

4.CHOD:

  • Gratinovaná ryba, mrkvové pyré, citrusový ružičkový kel, fermentovaný karfiol a omáčka z bieleho vína

5.CHOD:

  • Chrbát z daniela, huby, slaninka, petržlen, hľuzovka

6.CHOD:

  • Limoncello cheesecake, petržlenová granita a maliny

7.CHOD:

  • Tozzetti s vínom Vin Santo

Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste nezmeškali ďalšiu akciu.


Pobytový balík

Videoprezentácia hotela