
Toskánsky gastro víkend | 25.-27.3.2022
Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku a dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach.
Špeciálne 7-chodové degustačné menu pre vás pripravuje na sobotu večer a nazval ho "La Cucina delle colline toscane fino al mare - Kuchyňa Toskánska od kopcov až k moru".
CENA večere 70€/osoba zahŕňa:
OCHUTNÁVKY
- Bruschetta s toskánskym ragú a domácim chlebom
- Vyprážaná ryžová tortička
- Vajíčka plnené parmezánovou penou, prosciutto a hľuzovka
DEGUSTAČNÉ MENU
1.CHOD:
- "Vitello tonnato" - Teľacie karé so sladkokyslým šalátom, tuniakovým dresingom a kaviárom
2.CHOD:
- Špargľový krém, mušle sv. Jakuba a strúhaný vaječný žĺtok
3.CHOD:
- Pappardelle s ragú zo zajaca a kakaová sušienka
4.CHOD:
- Gratinovaná ryba, mrkvové pyré, citrusový ružičkový kel, fermentovaný karfiol a omáčka z bieleho vína
5.CHOD:
- Chrbát z daniela, huby, slaninka, petržlen, hľuzovka
6.CHOD:
- Limoncello cheesecake, petržlenová granita a maliny
7.CHOD:
- Tozzetti s vínom Vin Santo