
Španielsky gastro víkend | 10.-12. jún 2022
Vychutnajte si španielsky temperament na tanieri. Naservíruje vám ho španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi. Lásku pre varenie získal ešte ako malý chlapec, keď ho jeho mama učila ako efektívne využívať miestne zdroje pre prípravu vynikajúcich pokrmov.Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými.
CENA večere 80€/osoba zahŕňa:
OCHUTNÁVKY
- Osmotizovaná uhorka, tatarák z kráľovskej krevety, syr feta
- Kroketa z čiernej ryže s limetkou a cesnakovou majonézou
DEGUSTAČNÉ MENU
1. CHOD:
- Pečený baklažán, medovo-rozmarínová želatína, údené sardinky a pikantný krém
2. CHOD:
- Biela špargľa, údená Béarnská omáčka, krevetová omáčka, zeler a kaviár
3. CHOD:
- Sladké víno, glazovaná mrkva, jogurt s ružovým korením, čierny sezam a mandle
4. CHOD:
- Hoki filety, grilovaný šalát, morský šalát a zelené pesto
5. CHOD:
- 24 hodín dusený kravský chvost, čokoláda, paštrnák a kávové karamelky
6. CHOD:
- Modrý gin-tonikový sorbet
7. CHOD:
- Lístkové cesto s broskyňami, figami a lieskovými orieškami