Rezervácia
  • Španielsky gastro víkend | 19.-21.6.2020

Španielsky gastro víkend | 19.-21.6.2020

Aj tento rok sa môžete tešiť na gastronomický zážitok v podaní španielského šéfkuchára Yelel Cañas Formiconi

Podrobnosti o plánovanej akcii zatiaľ pripravujeme.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste aktualizáciu nezmeškali.

MINULOROČNÉ DEGUSTAČNÉ MENU:

CHOD 1:

    „Ajoblanco“ Cesnakovo – mandľová studená polievka s hroznom

CHOD 2:

    „Mar y montaña“ Králičia a krevetová terina s omáčkou z plodov mora

CHOD 3:

    „Bacalao al Pil Pil“ Filet z tresky konfitovaný v omáčke typickej pre oblasť Basque country, vyrobenej z olivového oleja, cesnaku a papriky

CHOD 4:

    „Carrilleras“ Bravčové líčka 12 hodín pomaly dusené na červenom víne, so zemiakovými štruktúrami a espumou zo sladkého vína

CHOD 5:

    „Torrija“ Horúci puding z chleba, mlieka a škorice, s jablkovou a rozmarínovou zmrzlinou