• Jún - Slow Food víkend

Jún - Slow Food víkend

Vychutnajte si jedlo z čerstvých surovín v pohode a bez stresu... Ako na to, Vám prezradí španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi

Slow Food víkend - 22-24.6.2018

Menu

Tapas:

  1. Guľky z kozieho syra obalené v ihličí
  2. Mušle Slávky s bylinkami a morskou trávou
  3. Guľky z hovädzieho tataráku obalené v divokej horčici podávané s krémovým žĺtkom
  4. ”BAO” chlieb s bôčikom Sous vide a uhorkami
  5. Cvikla plnená s údeným syrom Ricotta

Studené predjedlo:

  • Quinoa a mix šalátov s “escabeche” vina grette

Polievka:

  • “VICHISOISE” zo žihľavy s mandľovým chrumkavým chlebom

Teplé predjedlo:

  • Morský vlk s pestom z divých byliniek, divé spetzle a fermentovaná ryža

Hlavné jedlo:

  • Rolované jahňacie upravené sous vide, domáci kefír, mäta a cvikla

Dezert:

  • Píniový sorbet, rozmarínová zmrzlina, tymianová špongia a “MOSQUETA” so sirupom z divých ruží

Videoprezentácia hotela

NEWSLETTER

Získajte naše aktuálne novinky a ponuky.

Prihlásiť sa k odberu

Hotel Lesná ****, Stará Lesná 157, 059 60 Stará Lesná
Recepcia: +421 52 4761 000, recepcia@hotellesna.sk

Zobraziť kontakty

Rezervačný formulár

TOP partneri

L'Occitane
s-optik.sk
Top restaurant
Door Master

Partneri

Zväz hotelov a reštaurácií SR
OOCR Tatry podhorie
Pro Tatry o.z.
Vysoké Tatry Región
Združenie cestovného ruchu Vysoké Tatry
Garmin
europcar.sk