• Slow Food víkend | 22.-24. jún 2018

Slow Food víkend | 22.-24. jún 2018

Ako pripraviť jedlá z čerstvých surovín v pohode a bez stresu, nám počas španielskeho gastro víkendu prezradil španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi.

Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Je to nenapraviteľný vtipkár a kuchár s vášnou, ktorého môžete sledovať aj prostredníctvom Instagramu @yelel_kiaora


Aktuálne informácie o pripravovanom Španielskom gastro víkende


Viac informácii o pripravovanej novej ponuke pre rok 2019 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.


Prihláste sa na odber noviniek do newsletra, aby ste novú ponuku nezmeškali.


Minuloročné menu:

Ochutnávky:

  • Guľky z kozieho syra obalené v ihličí
  • Mušle Slávky s bylinkami a morskou trávou
  • Guľky z hovädzieho tataráku obalené v divokej horčici podávané s krémovým žĺtkom
  • ”BAO” chlieb s bôčikom Sous vide a uhorkami
  • Cvikla plnená s údeným syrom Ricotta

  • Studené predjedlo:

    Quinoa a mix šalátov s “escabeche” vina gretteQuinoa a mix šalátov s “escabeche” vina grette


    Polievka:

    “VICHISOISE” zo žihľavy s mandľovým chrumkavým chlebom


    Teplé predjedlo:

    Morský vlk s pestom z divých byliniek, divé spetzle a fermentovaná ryža


    Hlavné jedlo:

    Rolované jahňacie upravené sous vide, domáci kefír, mäta a cvikla


    Dezert:

    Píniový sorbet, rozmarínová zmrzlina, tymianová špongia a “MOSQUETA” so sirupom z divých ruží

    Videoprezentácia hotela