Slow Food víkend | 22.-24. jún 2018
Cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Je to nenapraviteľný vtipkár a kuchár s vášnou, ktorého môžete sledovať aj prostredníctvom Instagramu @yelel_kiaora
Aktuálne informácie o pripravovanom Španielskom gastro víkende
Viac informácii o pripravovanej novej ponuke pre rok 2019 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.
Prihláste sa na odber noviniek do newsletra, aby ste novú ponuku nezmeškali.
Minuloročné menu:
Ochutnávky:
Studené predjedlo:
Quinoa a mix šalátov s “escabeche” vina gretteQuinoa a mix šalátov s “escabeche” vina grette
Polievka:
“VICHISOISE” zo žihľavy s mandľovým chrumkavým chlebom
Teplé predjedlo:
Morský vlk s pestom z divých byliniek, divé spetzle a fermentovaná ryža
Hlavné jedlo:
Rolované jahňacie upravené sous vide, domáci kefír, mäta a cvikla
Dezert:
Píniový sorbet, rozmarínová zmrzlina, tymianová špongia a “MOSQUETA” so sirupom z divých ruží