• Máj – Španielska kuchyňa

Máj – Španielska kuchyňa

Pestrofarebnú, rafinovanú a chutnú španielsku kuchyňu Vám predstaví šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi. Prevádzkuje svoju reštauráciu vo Valencii, kde hosťom ponúka tradičnú kuchyňu založenú na organických a pôvodných produktoch, vypestovaných na vlastnej farme.

Degustacia španiels. chuťoviek

Sobota 27.5.2017 o 17,00h – (cena: 8€/osoba)

Španielske “TAPAS”

  • Ruský šalát s tuniakom a olivovym olejom
  • Sendvič s vyprážanou chobotnicou a majonézou z čierneho cesnaku
  • Zemiaková tortilla plnená cibuľou, sušenou šunkou a paprikou
  • Opekané zemiaky s jemne štiplavou paradajkovou omáčkou

Španielske 5-chodové večerné Menu

Sobota 27.5.2017 o 18,00h - (cena: 35€/osoba)

Aperitív

  • Vermut so zelenou olivou a sardelami

Studené predjedlo

  • Chlieb s údenou šunkou, paradajkou a cesnakom

Polievka

  • Studená polievka “Gazpacho”

Prvý hlavný chod

  • Dusený úhor

Druhý hlavný chod

  • Ryža s kuracím a králičím mäsom (Typická španielska PAELLA Valenciana)

Dezert

  • Katalánsky krém

Rezervácie: 0905 294 263, beata.harabinova@hotellesna.sk

Videoprezentácia hotela

NEWSLETTER

Získajte naše aktuálne novinky a ponuky.

Hotel Lesná ****, Stará Lesná 157, 059 60 Stará Lesná
Recepcia: +421 52 4761 000, recepcia@hotellesna.sk

Zobraziť kontakty

Rezervačný formulár

TOP partneri

L'Occitane
s-optik.sk
Top restaurant
Door Master

Partneri

Zväz hotelov a reštaurácií SR
OOCR Tatry podhorie
Pro Tatry o.z.
Vysoké Tatry Región
Združenie cestovného ruchu Vysoké Tatry
Garmin
europcar.sk