Rezervácia
  • Maďarský gastro víkend | 7.-9.2.2020

Maďarský gastro víkend | 7.-9.2.2020

Výnimočný degustačný zážitok predvedie šéfkuchár Imre Bindics. Jeden z porotcov finále najprestížnejšej gastronomickej súťaže Bocuse d'Or zavíta do Vysokých Tatier.

Ochutnávka pred večerou

CENA ochutnávky 10€/osoba

Ochutnávka maďarských predkrmov a vín z produkcie Világi winery

Menu 8.2.2020:

CENA večere 45€/osoba

Predjedlo:

Terina z kačacej pečene, údené kačacie prsia s dulovo hrozienkovými chutney


Polievka:

„Halászlé”


Hlavné jedlo 1:

Prepeličie prsia supreme na paprike s tvarohovými cestovinami


Hlavné jedlo 2:

KUKKONIA zabíjačkové špeciality z Mangalice zo Žitnoostrovskej bio farmy


Dezert:

Rákóczi túrós – tvarohová tortička


Viac informácií o pripravovanej ponuke pre rok 2020 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste novú ponuku nezmeškali.