• Maďarský gastro víkend | 8.-10. február 2019

Maďarský gastro víkend | 8.-10. február 2019

Výnimočný degustačný zážitok predvedie šéfkuchár Imre Bindics. Jeden z porotcov finále najprestížnejšej gastronomickej súťaže Bocuse d'Or a kuchár, ktorý pripravoval menu aj pre hostí z politického a spoločenského života počas V4 týždňa, zavíta aj do Vysokých Tatier.

Vstupenky na samostatnú večeru alebo pobyty už v predaji.

Menu:

Studené predjedlo:

Kačacia terina, bravčová terina


Polievka:

„Halászlé” so sumcom


Teplé predjedlo:

Špenátové pirohy plnené krémovým syrom, teplý špenátový šalát


Hlavné jedlo:

Sviečkovica z mangalice s chrumkavou zlatou pečienkou, kapustový krém s rascou, kocky z obarovej kaše, uhorky, biela cibuľka


Dezert:

Dezert „Somlói”


Viac informácii o pripravovanej ponuke pre rok 2019 získate telefonicky na čísle +421 52 4761 000, alebo prostredníctvom e-mailu recepcia@hotellesna.sk.


Prihláste sa na odber noviniek do newslettra, aby ste novú ponuku nezmeškali.

Videoprezentácia hotela