• Gastronómia

Gastronómia

Pridajte k vašim dojmom z tatranskej prírody ďalší rozmer a ochutnajte tradičnú slovenskú kuchyňu v inovatívnom prevedení.

Jedálny lístok zostavený uznávaným šéfkuchárom Petrom Ďurčom, členom Gourmet klubu, je prehliadkou kulinárskeho umenia. Šéfkuchár Štefan Girga, sous-chef Michal Zubal, ich tím kuchárov, someliéri, baristi a barmani sa s potešením postarajú, aby ste si z pobytu vo Vysokých Tatrách odniesli nezabudnuteľné gastronomické zážitky.

Náš tím pre Vás každý večer pripravuje v reštaurácii tie najlepšie kulinárske špeciality a samotná večera je oslavou skvelého jedla, ktorá si vyžaduje formálne oblečenie. Preto našich hostí prosíme o dodržiavanie dress code - „smart casual“ počas večere.

Videoprezentácia hotela