• Mexický gastro víkend

Mexický gastro víkend

Užite si víkend v Tatrách s gurmánskym zážitkom v mexickom štýle v sobotu.

Špeciálne 5-chodové degustačné menu pre vás aj tento rok pripraví mexický šéfkuchár Rodolfo Lagler , ktorý prevádzkoval aj vlastnú reštauráciu v Mexiku. Vo Vysokých Tatrách sa cíti už ako doma a preto sa tešíme, čím nás tento rok znova prekvapí.

Termíny

  • 15. marca 2019 - 17. marca 2019

Cena pobytu

Typ ubytovania
Cena
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby)
259 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby)
279 €

Ponuka neplatí pre CK, školenia a kongresy.

Rezervujte online

Služby zahrnuté v cene

  • Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci v apartmánoch Superior Suite alebo dvojlôžkovej izbe Štandard
  • Raňajky podávané formou bufetových stolov
  • Večera v SOBOTU - Degustačné 5-chodové špeciálne menu pre Vás pripraví šéfkuchár Rodolfo Lagler * menu pripravujeme
  • Ochutnávka tradičných mexických špecialít – v sobotu pred večerou * pripravujeme
  • Set kávy a čaju na izbe
  • 1 x denne vstup do bazéna v cene ubytovania neobmedzene v čase otváracích hodín
  • V čase návštevy bazéna vstup do hot zóny na neobmedzený čas otváracích hodín
  • Vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie v celom hoteli BEZPLATNE
  • Vstup do fitness BEZPLATNE
  • Parkovanie BEZPLATNE

Minuloročné menu:

Ochutnávka:

Totopos de quacamole con Chille Serrano / Nachos s guacamole so štipkou čili Serrano

Totopos con ensalada de nopales con Chile Jalapeno / Nachos s kaktusovým šalátom a čili Jalapeňo

Quesadillas / Nachos so syrom

DEGUSTAČNÉ 5-chodové MENU

Predjedlo:

  • Aquacate relledo de ensalada de nopal, camarón con en salsa Serrano y queso fresco / Avokádo plnené kaktusovým šalátom, krevetkami so salsou z čili Serrano a čerstvý syr

Polievka:

  • Sopa de mariscos con chile Guajillo / Polievka z morských plodov s čili Guajillo

Hlavné jedlá:

  • Pescado a la „Veracruzana“ con alcaparas, aceitunas, ceboja y chiles Güeros, aroz blanco y ajonjolí / Ryba a la  „Veracruzana“, capari, olivy, cibuľka, chili papričky, biela ryža so sézamom
  • Taco de guajolote al mole y crema de frijol / Tortilla s moriakom v mole omáčke (mole omáčka obsahuje chili Guajillo, Passilla, Serrano, arašídy, čokoládu...) a fazuľové paté ako príloha

Dezert:

  • Sladko-pikantné prekvapenie

Videoprezentácia hotela