• Španielsky Gastro Víkend

Španielsky Gastro Víkend

Zážitkový pobyt s 5-chodovou degustačnou večerou, ktorú pripraví šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi.

Tentokrát sme si pre Vás pripravili vynikajúce jedlá pravej španielskej kuchyne. Pestrofarebnú, rafinovanú a chutnú španielsku kuchyňu Vám predstaví šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi. Prevádzkuje svoju reštauráciu vo Valencii, kde hosťom ponúka tradičnú kuchyňu založenú na organických a pôvodných produktoch, vypestovaných na vlastnej farme.

Termíny

  • 28. jún 2019 - 30. jún 2019

Cena pobytu

Typ ubytovania
Cena
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby)
269 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby)
289 €
Typ ubytovania
Cena
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby)
169€
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby)
179€

Ponuka neplatí pre CK.

Rezervujte online

Služby zahrnuté v cene

  • Ubytovanie pre 2 osoby na 1 alebo 2 noci v apartmánoch Superior Suite alebo dvojlôžkovej izbe Štandard
  • Raňajky podávané formou bufetových stolov
  • Večera v SOBOTU - Degustačné 5-chodové špeciálne menu
  • V sobotu pred večerou - Ochutnávka španielskych špecialít - platí pre pobyt na 2 noci
  • 1 x denne vstup do bazéna v cene ubytovania neobmedzene v čase otváracích hodín
  • V čase návštevy bazéna vstup do hot zóny na neobmedzený čas
  • Set kávy a čaju na izbe
  • Vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie v celom hoteli BEZPLATNE
  • Vstup do fitness BEZPLATNE
  • Parkovanie BEZPLATNE

OCHUTNÁVKY:

cena samostatne: 10€/os.

  • Španielska svadba: Ančovičky, zelené olivy a zelené chilli
  • Chobotnica s omáčkou z Kanárskych ostrovov
  • Šalát so sépiou

DEGUSTAČNÉ MENU:

cena samostatne bez ubytovania: 45€/os.

CHOD 1:

    „Ajoblanco“ Cesnakovo – mandľová studená polievka s hroznom

CHOD 2:

    „Mar y montaña“ Králičia a krevetová terina s omáčkou z plodov mora

CHOD 3:

    „Bacalao al Pil Pil“ Filet z tresky konfitovaný v omáčke typickej pre oblasť Basque country, vyrobenej z olivového oleja, cesnaku a papriky

CHOD 4:

    „Carrilleras“ Bravčové líčka 12 hodín pomaly dusené na červenom víne, so zemiakovými štruktúrami a espumou zo sladkého vína

CHOD 5:

    „Torrija“ Horúci puding z chleba, mlieka a škorice, s jablkovou a rozmarínovou zmrzlinou

Videoprezentácia hotela